Personligt med platsbyggt kök

Vissa säger att köket är hemmets hjärta och om det stämmer är det verkligen viktigt att ta hand om det. En uppgradering kan göra mirakel för hur köket uppfattas och stämningen i rummet kan förhöjas rejält. Små förändringar kan göras med detaljer men för att få till en riktig make over krävs drastiska förändingar. Vad kan då passa bättre än att riva ut det gamla och satsa på ett helt nytt, platsbyggt kök?

Med ett platsbyggt kök utnyttjar du dessutom rummets alla hörn och kanter på maximalt sätt då det är specialgjort för just ditt kök. Köket blir dessutom unikt och du kan själv välja material och färg på allt från luckor och bänkar till lådor och handtag. På marknaden finns flera företag som erbjuder hjälp och råd för personer som funderar på ett platsbyggt kök.

Mälardalens Finsnickeri kan hjälpa dig att förverkliga dina köksdrömmar. Här kan du kombinera färger och material på ett sätt som gör att din personlighet lyfts fram. Du kan se till att bara de saker du verkligen behöver byggs in och använda ytorna på det sätt som passar dina och din familjs behov. När köket är på plats är det dags att piffa upp med detaljer som sätter er speciella prägel på rummet.